SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Team 14

Premiär för poolspelet
2022-10-20 15:19

FOC Farstas Team 14 lag gjorde under den gångna helgen debut i poolspelet, där vi deltar med 3 lag. Upplägget är sådant att man spelar med 3 utespelare + målvakt, och byten sker av utespelarna var 60:e sekund på signal.  Det enda som räknas är att man gör sitt bästa och kämpar väl, inga resultat sparas och ingen tabell räknas. Och som de kämpade. Två lag åkte till Sätra för spel i den Norra gruppen mot lag som Djurgården, M/B, Brinken och Boo. Tufft motstånd! Ett lag fick också nöjet att göra trippen till Gustavsberg på söndagen där Tyresö/Hanviken, Tullinge och värdarna Värmdö HC väntade. Återigen en grundmurad insats där fin skridskoåkning, fina framspelningar vassa avslut bäddade för en eftermiddag att minnas. Så roligt att se att alla höjer sig en eller par nivåer till från den redan fina nivå som spelarna har. 

 

Nu väntar först uppvisningsspel på Hovet under matchen Djurgården - Björklöven imorgon fredag 21/10, innan poolspelet fortsätter på lördag eftermiddag med matcher i Trångsund.

 
Partners