SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977

Foc Farsta IF - Ishockeyföreningen söder om söder

Välkommen till Foc Farsta Ishockeyförenings officiella hemsida! 

Fysiskt hockeytorg under uppstartslägret!
2022-07-25 11:53

Mellan 1-12 augusti så är det Köp & Sälj aktivitet i Farsta ishall av hockeyutrustning och hockeyrelaterade produkter. Passa på att byta upp en storlek och sälj de urvuxna vidare, eller hitta något annat du inte visste att du behövde.

 

Plats: På läktaren i Farsta Ishall.

Tid: Måndag den 1 augusti 08:00 till fredag den 12 augusti kl.18:00.

Inlämning: Sker allra helst 12:00-14:00 söndagen den 31/7. Annars från och med säljstart den 1 augusti.

Instruktion: Säljaren märker utrustningen som ska säljas med Namn, Storlek, Pris och Swishnummer.

 

Det kommer finnas personer på plats under söndagen (31/7) som ställer i ordning och sorterar. Efter det ligger grejerna ute under säljperioden (1-12/8) och Säljaren ansvarar för eventuell upphämtning senast kl 18.00 på fredagen den 12/8 inför helgens träningsmatcher. Det som inte hämtas efteråt skänks automatiskt till klubben.

 

Klicka att ni ”Kommer”, bjud in och dela gärna eventet på Facebook: Hockeytorgets Köp- och Säljveckor under Uppstartslägret Om ni inte redan är medlemmar i ”Foc Farsta Hockeytorg” så kan ni behöva ansöka om det först.

Varmt välkomna!

A-lag Herr
Anders Ek ny huvudtränare för FoC Farstas A-lag
2022-07-13 21:11, A-lag Herr
Anders Ek

Anders Ek kommer att under säsongen 2022/23 ta över som huvudtränare för A-laget Anders kommer närmast från vårt J20 lag där han har varit huvudtränare sedan 2020. Dessförinnan var Anders tränare för Tullinge och innan dess Göta/Traneberg. 

J-20
Arkadi Rudakovskij ny huvudtränare för J20
2022-07-11 16:14, J-20

Vi är glada att Arkadi fortsäter i vår förening och till säsongen 2022/23 tar över ansvaret för vårt J20 lag. "Arre" har varit i Foc Farsta under flera år och det blir en naturlig fortsättning men också kul utmaning för honom att nu träna och coacha våra spelare i J20 laget. Om du är intresserad av att spela med oss till hösten så slå gärna Arre en signal på 076 277 63 06. Vi kör igång igen under vecka 31!

 

Samtidigt tackar vi Anders Ek för hans insatser för J20 under de två senaste säsongerna. Anders kommer att vara kvar i föreningen, mer information om detta inom kort.

Vill du jobba med att stärka förutsättningarna inom en organisation som vill utvecklas?
2022-06-03 14:41
Gillar du att skapa förutsättningar för prestation genom att se till att hålla ordning och reda i högt tempo? Då kan du vara vår nästa Föreningskonsulent. Sök nu!

Om tjänsten 

Är du administratören och spindeln i nätet som tillsammans med oss skapar hockeyföreningen som strävar efter att vara smartare, bättre och roligare? 

 

FOC Farsta Hockey är en förening som funnits länge och har en både framgångsrik och brokig historia. Generationer av hockeyspelare och ledare har tränat, tävlat, förlorat, vunnit och utvecklats med föreningen.  
Vi värderar erfarenhet och strävar samtidigt efter att hitta och utveckla det nya. Vi gillar att vinna och att göra det tillsammans.  
 

Idag är vi 520 spelare och 90 ledare. Du blir därför en viktig kraft i att tillsammans med oss forma vår framtid. 

 

Du kommer att ha ett varierande och utmanade arbete där du är:  

 • FOC Farsta Hockeys kontaktperson såväl internt som externt, bemannar vårt kansli där du sköter föreningens administration och kommunikation.  
 • Delaktig i planering och genomförande av olika projekt som bidrar till medlemsnytta. Såväl externa projekt samt interna arrangemang som cuper, skridskodiscon, läger mm 
 • Jobbar i ett team med Hockeyacceleratorn för att stärka medlemsnyttan och förutsättningarna för verksamhetsledarna i föreningen.
 • Övergripande ansvarig för vår cafeteria och ansvarar för löpande inköp och planering. Bemanning sköts av ideella föräldrar.  

Kvalifikationer 

 • Vi tror att du själv idrottar eller har idrottat och kanske även varit aktiv som ledare.  
  Det är en fördel om du har erfarenhet av att genomföra projekt. 
 • Innehar B-körkort och tillgång till bil 
 • Mycket god datorvana och erfarenhet av att använda Teams, Microsoft Word, Excel och PowerPoint. 
 • För att passa i rollen som föreningskonsulent har du en god förmåga att planera och organisera dina arbetsuppgifter. Du är noggrann, detaljorienterad och proaktiv för att alltid se till att du håller dina deadlines.  
  Vidare är du en lagspelare som samarbetar bra med både våra spelare och ledare. 

Praktisk information 

 • Tjänsten är på heltid 
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. 
 • Arbetsplatsen är främst Farsta Ishall och arbetstiden är dagtid, men med förskjuten arbetstid till en kväll/vecka.  
  Visst helgarbete kan ske vid speciella arrangemang och enl. ö.k. 
 • Sista datum för ansökan är 30 juli (förläng ansökningstid). Vi vill tillsätta rollen så snart som möjligt och kommer därför att genomföra intervjuer löpande. 
 • Inkom med ditt löneanspråk i ansökan. 

Ansökan skickas med cv + personligt brev till jobb@farstahockey.se ,frågor hanteras av Lars Samuelsson på lars.samuelsson@farstahockey.se eller 0735-426 426.

Förändringar på sportkontoret
2022-06-03 07:01
Niklas Harju kommer in ny som Hockeyaccelerator och Magnus lämnar för Svenska Ishockeyförbundet efter 17 år. Per den 1 augusti.

Efter en intensiv rekryteringsperiod under våren så har vi kommit överens med Niklas Harju att börja som ny Hockeyaccelerator och utvecklare för den sportsliga inriktningen i föreningen.

Nyheter från våra lag
Team 14 U-9, 29/06 11:12 
U-13, 02/06 16:42 
U-14, 02/06 16:37 
 
Partners