SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Cobras Damrekreation

Lidingö Lady Vikings HC
10 - 0
FOC Farsta IF
Lidingö Lady Vikings HC10 - 0FOC Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 december, 18:00
Plats:Danica Isannex
Serie:Damer Rekreation Div 3
Samling:16:45
Cobras på iskallt uppdrag 
2021-12-15 06:51
Jeanette Stener och Emelie Granbom är taggade inför matchen

I sista seriematchen för året mötte iskrigarna från Farsta Lidingö Lady Vikings. Bortahallen bjöd på en köldchock som för cobrorna från sydligare breddgrader resulterade i ett par förfrysta tår och nya lärdomar. 

 

Som vanligt tog Cobras sig an matchen med hög energi och en aldrig sviktande tro på laget. Kylan och den för reptilerna ovanligt hårda isen var en utmaning, men för forwarden Mikaela Bolin var underlaget en barnlek och med en ny hastighet på skridskorna visade hon att de senaste månadernas nötande gett storartade resultat. 

 

Att det faktiskt bara finns några månvarvs isträning i cobrornas ben är svårt att tro. 

-  Trots att vi inte vunnit en enda seriematch hittills så är jag sjukt nöjd med vår utveckling och vad vi presterat tillsammans! En måste komma ihåg att vi började på riktigt i september i år, säger backgiganten Jeanette Stener. 

 

En bit in i matchen kom cobrorna efter överläggningar överens om att det var bäst att spara på målen till nästa år – och det slutade sedan 10-0 till hemmalaget.  

 

Nu har Farsta fått känna alla övriga sex lag på pulsen och är redo för returmöten i vår.  Det kommer garanterat att bli tufft för motståndarna som knappast är redo för Cobras årsmodell 2022. 

Som Jeanette Stener så väl sammanfattar det: 

- Vi må ligga sist i division tre men när det kommer till mod, glädje och peppning leder vi stort! 

 

Med de orden tar världens skönaste gäng matchledigt över jul- och nyårshelgerna. Men om ni ser några grymma ladies nötandes stenhårda skott, snabba skär och sköna dragningar på Stockholms isar under helgerna - då är det garanterat en Cobra! 


<< Tillbaka

 
 
Partners