SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Blaget

B-laget. Jämn kamp mellan två lagmaskiner idag
2022-11-14 14:50
Matchstart 14.00 och matiné med andra ord. Ishallen på Lidingö var fylld till bristningen då både gratisfika till alla pappor på fars dag och toppmatch i nya norra erbjöds. Affischer var uppsatta över hela ön med hopp om ny seger (se bild)
Fjolårstvåan Lidingö ställde upp med, förutom snyggt matchställ, ett jämnt och väloljat lag som började i högt tempo. Farsta hade laddat upp med motsvarande, med undantag för lite tunn backsida där Dixon fick förstärka/dubbla.
Farsta hänger inledningsvis på sig fööör många visingar från den lite åldrade domarduon, och får jobba i uppförslut under första men tar ändå med sig 2-2 till paus efter kassar av Jonas och Fabbe. I andra fick vi bättre grepp, men kom aldrig längre än 3-3 och förlängnng.
Vikarierade coach Linus (som för övrigt gjorde ett superjobb ihop med materialdemonen Pelle, då Töpel var på vidareutbildning) snodde snabbt ihop ett par 3:or som till slut fick hemmalaget på fall med ett dragskott från Gurra som fick både keeper och hela Lidingö på fall.
Känner att Farsta med full bemanning kan rubba alla lag även i norra. Upp till bevis igen mot framstormande Göta Traneberg nästa söndag på hemmais.
 
Partners