SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

Älta
vs
Foc Farsta IF A-Lag Herr
ÄltavsFoc Farsta IF A-Lag Herr

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 21 februari, 19:30
Plats:Bortamatch
Samling:18:15, Tilldelat omklädningsrum i Älta ishall
Aktivitetsinfo: 18:15 Materialvård
18:30 Uppmjukning
18:45 Utrustning på
19:00 Isvärmning på gammal is
19:20 Matchgenomgång
19:30 Mstchstart
Älta blev för svåra i returmötet
2024-02-22 16:04
Felix Johansson kämpar hårt för att vinna tekningen emedan William Kroon (nr 8) samt Kim Miller är beredda att understödja

Älta drog det längsta strået genom att vinna med 3-0 i onsdagskvällens playoff match som avgjordes i Älta Ishall. Periodsiffrorna blev 0-2, 0-0 och 0-1 med vår siffror nämnda först. I och med vinsten är nu Älta vidare till Playoff 2 emedan vi har spelat färdigt i seriesystemet för denna säsong.

Matchen var spelmässigt jämn men en av skillnaderna var att Ältas rutinerade spelare spelade i första hand på säkerhet och när spelet var förlagt till deras offensiva zon använde de sig av backarna som oftast omgående la puckarna på mål där det hade både en och två spelare som var med på returerna för att ta tillvara de chanser som uppstod, Dessutom gjorde deras målvakt några monster räddningar på de frilägen som vi hade. Vi själva slarvade en hel del med puckhanteringen samt i vissa fall även med markeringen vilket ledde till att de fick några frilägen helt gratis varav två av dem resulterade i baklängesmål. Dock kunde resultatet sett helt annorlunda ut om vi hade lyckats göra mål vid något av de tillfällen då vi var ensamma med deras målvakt varav det första tillfället fick vi redan efter bara några minuters spel i den första perioden. Det känns dessutom, så här i efterhand, lite surt att vi inte lyckades göra något mål trots att vi hade hela 30 skott på mål. 

 

Sammanfattningsvis kan man väl säga att säsongen varit en berg och dalbana där vi har varvat bra matcher med mindre bra matcher i vilka noggrannheten med pucken och skärpan i spelet varit helt borta. Som ett litet försvar skall dock nämnas att vi under säsongen har haft en diger skadelista som inleddes redan i grundserien då Oscar Nelson, Max Miller och Daniel Kårström blev långtidsskadade. Utöver detta har vi drabbats av ett antal mindre skador samt sjukdomar som har påverkat deltagandet i matcherna. Men som redan nämnts är matcherna slut för denna säsong och under återstående del av säsongen kommer laget att fortsätta med träningen för att förbereda sig inför den nya säsongen som börjar i slutet av augusti. 


<< Tillbaka

 
 
Partners