SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

Solna SK
7 - 3
FOC Farsta IF
Solna SK7 - 3FOC Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 februari, 17:30
Plats:Ulriksdals IP Hall 2
Serie:HockeyTrean Östra fortsättning
Samling:16:00, Tilldelat omklädningsrum
Aktivitetsinfo: 16:00 Materialvård
16:20 Uppvärmning
16:40 På klädning
17:00 Trolig isvärmning
17:15 Egen tid
17:20 Matchgenomgång
17:30 Matschstart
Förlust mot Solna
2022-02-13 14:26
Kim Miller jagar pucken i Solnas försvarszon

Gårdagskvällens match mot Solna i Ulriksdals ishall slutade med besvikelse för oss genom att vi inkasserade ytterligare en förlust. Solna, som spelade en mycket fysisk hockey, vann matchen med siffrorna 7-3 efter periodsiffrorna 3-1, 1-0, 3-2. Solnas spelare var denna gång mycket hetare och vann merparten av närkamps situationerna. Dessvärre drog vi återigen på oss många utvisningar vilket straffade sig då Solna gjorde tre av sina mål i samband med att vi hade bestraffats med utvisningar. Visserligen var flera av utvisningarna tveksamma men återigen kan man konstatera att det straffar sig om man har spelare i utvisningsbåset.

Den första perioden dominerade Solna fullständigt och kom ut och spelade i ett högt tempo och levererade ett fysiskt spel. Solna tog också ledningen med 1-0 redan efter 3:37. Efter 8:31 in i perioden, i samband med en kontring, kunde Kim Miller åka ifrån Solnaförsvaret och kvittera till 1-1. Passningsläggare var Calle Kimell och Simon Fast. I periodens slutskede kunde Solna göra både 2-1 och 3-1. Skotten slutade med 17-8 i Solnas favör.

 

I den andra perioden spelade vi stundtals mycket bättre men dessvärre utan att lyckas göra mål. I stället kunde Solna utöka sin ledning till 4-1 genom en styrning när det hade gått drygt 14 minuter av perioden. Skotten var i den här perioden jämnare men Solna vann skotten även denna period med 10-7. 

 

Den tredje perioden började vi med bra spel och hoppet tändes då Malcolm Nordström vann en närkamp framför Solnas mål och reducerade till 2-4 efter 42:55. Dessvärre åkte vi strax därefte på en utvisning vilken Solna utnyttjade och utökade ledningen till 5-2. Efter 51:01 tändes hoppet igen för vår del då Oscar Nelson reducerade till 3-5 på passning från Calle Kimell. I samband med målet uppstod tumult vilket resulterade i att Solnas Ville Virtanen blev utvisad varvid ytterligare fförhoppningar tändes inom våra led. Dessvärre fick vi ingen ordning på vårt PP spel som i stället resulterade i att Solna, i det numerära underläget, gjorde 6-3.  Efter 56:51 fastställde Solna sedan slutresultatet till 7-3 i numerärt överläge efter att vi fick två tveksamma utvisningar och spelade 3 mot 5 i drygt 1 minut.

 

Trots förlusten ligger vi kvar på tredje plats med 4 poäng mindre än serieledarna Ormsta som har spelat två matcher mer än oss. Nästa match är inkommande fredag den 18/2 då vi möter KTH kl. 19:30 i Farsta Ishall. Därefter väntar Östervåla på bortaplan tisdagen den 22/2 


<< Tillbaka

 
 
Partners