SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

Gnesta IK
vs
Foc Farsta IF
Gnesta IKvsFoc Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 07 september, 19:30
Plats:Gnesta Ishall
Samling:18:30, Gnesta Ishall
Aktivitetsinfo: Transport i egna bilar

Svara snarast möjligt och senast  innan träningen på måndag.
Vinst vid säsongens första match för A-laget
2023-09-09 22:37

På torsdagkvällen spelade A-laget sin första match för säsongen. Det blev vinst med 5-4 mot den blivande seriekonkurrenten Gnesta HK efter en dramatisk slutminut. Farsta ledde matchen med 4-3 då det återstod mindre än en minut då vi spelade i powerplay och då hände det som inte fick hända. Gnesta kvitterade till 4-4 när det endast var 25 sekunder kvar av matchen. Samtliga i hela hallen räknade nog med att matchen skulle sluta 4-4 men den femma som kom in på isen ville annat. De pratade ihop sig och fick också tag i pucken i anfallszon varefter Filip Beiron fick pucken invid sargen och direktpassade till fristående back kollegan Daniel Kårström som avancerade mot mål och sköt ett hårt slagskott efter isen som gick rakt in i mål och han fastställde därmed segerresultatet till 5-4 till glädje för hela laget. Övriga målskyttar var Filip Beiron, Mattias Lindgren, William Kroon sam Alexander Söderman-Persson.

 

 

Under hösten har vi haft c:a 40 spelare. varav 7-8 nya, som tränat regelbundet för att försöka ta en plats i det slutliga laget och i matchen mot Gnesta fick målvakten Oskar Tördahl, som närmast kommer från Mälarö HK, William Kroon, Julian Bjurulf och Erik Sundvall, som samtliga kommer från  Haninge Anchors, visa upp sig och sina sspelkunskaper. Under innevarande helg kommer vår tränare Martin Wernqvist att ta ut den slutliga truppen som skall representera FoC Farsta i div.3 Östra B under säsongen 23/24.

 

Nästa träningsmatch är inplanerad till den 19/9 då vi har returmötet mot Gnesta hemma i Farsta Ishall. Den 22/9 möter vi Trångsund i Stortorpshallen varefter vi har ett dubbelmöte mot Åkers Styckebruk med bortamatch den 26/9 och hemmamatch i Farsta Ishall den 29/9. Seriepremiären sker för vår del den 6/10 då vi möter Nynäshamn på bortaplan.


<< Tillbaka

 
 
Partners