SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

FOC Farsta IF
0 - 3
SK Iron Hockey
FOC Farsta IF0 - 3SK Iron Hockey

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 22 februari, 19:30
Plats:Farsta Ishall
Serie:Play off till kvalserie till HockeyTvåan
Samling:18:15, Vårt omklädningsrum
Aktivitetsinfo: 18:15  Materialvård
18:30 Uppvärmning
18:45. Påklädning
19:00. Isvärmning
19:20  Matchdnack
19:30 Matchstart
Förlust i första playoffmatchen
2023-02-24 15:40
Philip Baczek, nr 21, och Marcus Glansborg, nr 17, är framme och oroar SK Irons försvar

I går kväll blev det dessvärre förlust med 0-3 i den första playoffmatchen mot div. 2 laget SK Iron från Björklinge.  Iron visade att man var ett division 2 lag och startade matchen mycket bättre än vad vi gjorde med högt tempo och stor passningssäkerhet i spelet. Men allt eftersom matchen gick kom vi dock in i spelet och matchen blev jämnare.

 

 

Den först perioden dominerade SK Iron och de skapade många och långa anfall men dessbättre höll våra grabbar sina positioner på ett föredömligt sätt vilket gjorde att Iron spelarna inte fick komma till avslut annat än i endast mindre bra lägen. En bidragande orsak till att Iron dominerade spelet under perioden var att vi drog på oss utvisningar och blev tvungna att spela i numerärt underläge vid tre tillfällen varav vi ett av tillfällena tvingades, under 30 sekunder, att spela tre mot fem. Dessbättre kunde inte Iron utnyttja dessa lägen varför perioden slutade 0-0 trots att Iron vann skottstatistiken med 11-3.

 

Den andra perioden började vi på ett föredömligt sätt och skapade flera vassa chanser med bl.a. ett ribbskott , två mot en situation och ett friläge med Irons målvakt Men mitt i vår press tappade vi markeringen på en av Irons spelare som helt fri fick styra in 0-1. Trots detta så fortsatte vårt fina spel och skapade ytterligare chanser men dessvärre hoppade pucken inte vår väg. Vi vann dock skotten i perioden med 11-10.

 

I den tredje fortsatte vårt vägvinnande spel som vi hade i slutet av den andra perioden varvid vi skapade flera kvitteringschanser dock utan få in pucken i mål. Mitt under vår press gjorde Iron sitt andra mål efter att en Ironspelare, kommande ifrån avbytarbåset, fick en långpassning som gjorde honom helt friställd med vår målvakt och kunde sätta pucken i nåt. Några minuter därefter kom också 0-3 efter att vid en överbelastning bakom målet tappat pucken som sedan passades ut i ”slottet” till en helt fristående Iron spelare som satte pucken säkert i nät och fastställde därmed slutresultatet till 0-3.

 

Trots förlusten gjorde grabbarna en bra match som lika gärna kunde ha slutat med seger för oss om bara pucken hade hoppat vår väg vi några av våra chanser. Returmötet blir på fredaagkväll uppe i Björklinge


<< Tillbaka

 
 
Partners