SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

Mälarö Hockeyförening
13 - 1
FOC Farsta IF
Mälarö Hockeyförening13 - 1FOC Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 16 november, 19:30
Plats:Allhallen
Serie:HockeyTrean Östra B
Samling:18:00, Tilldelat omklädningsrum
Aktivitetsinfo: 18:00  Materialvård
18:20 Uppvärmning
18:40  Påklädning
19:00  Isvärmning,
19:20 Matchgenomgång
19:30 Matchstart
Storförlust mot Mälarö
2021-11-18 12:53

Tisdagkvällens bortamatch mot Mälarö vill vi helst glömma så fort som möjligt eftersom vi dessvärre råkade ut för en förlust med hela 1-13. Periodsiffrorna blev 0-2, 0-3 och 1-8. Då vi slog Mälarö på hemmaplan med hela 7-2 fanns vissa förhoppningar om en seger även på bortaplan men ju närmare matchstart vi kom ju fler återbud på grund av skador och sjukdomar kom det och laget desarmerades kraftigt inför matchen.  

När det blev dags för nedsläpp hade vi endast 13 spelare att tillgå och läget förvärrades dessutom då vi under matchen fick ytterligare fyra man skadade varav två så illa att de var tvungna att avbryta matchen.

 

Trots detta kämpade grabbarna bra och matchen var relativt jämn under de två första perioderna men i den tredje tog, av naturliga själ, orken slut och i slutet av matchen kunde Mälarö dra ifrån ordentligt.  Vårt mål gjordes av Kim MIller efter förarbete av Malcolm Nordström och Mathias Lindgren.

 

Dessvärre befarar vi att skadorna på Marc Lindh och Oscar Nelson, som var de spelare som blev tvungna att bryta matchen, kan ta någon eller några veckor att läka. Vi har nu kvar en match i grundserien och det är nu på fredag då vi möter KTH hemma i Farsta Ishall kl. 19:30.

 

Efter fredagsmatchen är det uppehåll i 10 dagar innan Fortsättningsserien börjar. Ett välbehövligt uppehåll som gör att vi har förhoppningar om och håller tummarna för att både de killar som är sjuka och de som är skadade hunnit bli redo för spel igen.


<< Tillbaka

 
 
Partners