SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Team 08

Välkommen till FOC Farsta IF Team 08
Lagfoto från hösten 2022.

Varmt välkomna till FOC Farstas Team 08. Vi är ett glatt gäng som älskar att spela hockey och gör det med fart och teknik. 


Vi tränar ca tre gånger i veckan plus matcher. Vi åker även på flera cuper under säsongen och gör olika aktiviteter tillsammans.Se gärna under kalendern när nästa träning eller match är.

 

Det finns alltid plats för fler hockeyintresserade spelare! Vi har bra fart på våra träningar men vi skapar också möjligheter att lära sig spela hockey även om man inte spelat tidigare eller åkt så mycket skridskor.

 

Om du är intresserad av att vara med eller vill komma i kontakt med laget kolla på kontaktfliken!

Ny tränarduo för Team 08
2020-05-24 13:48
Tom och Felix är båda gamla Farsta-spelare som nu gör comeback som tränare
Vi välkomna Tom Eriksson och Felix Lindholm till FOC Farsta Team 08! Spännande med ny tränarstab tycker vi och tackar samtidigt JImmy, Micke och Niklas för den minst sagt gedigna insats de har stått för. Nu går vi in i en ny utvecklande fas med bara tränare som inte är föräldrar till någon spelare i laget. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Partners