SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Cobras Damrekreation

FOC Farsta IF
0 - 6
IFK Österåker Vikings HC
FOC Farsta IF0 - 6IFK Österåker Vikings HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 december, 19:30
Plats:Farsta Ishall
Serie:Damer Rekreation Div 3
Samling:18:15
Cobras leder peppningsligan
2021-12-07 07:00
Karolina Bojstedt och övriga Cobras får taktiktips i matchpausen

Stämningen i Foc Farsta Cobras nådde nya höjder när laget gick en holmgång mot IFK Österåker Vikings i Farsta ishall på söndagskvällen. Försvarsarbetet var fenomenalt i första perioden, då cobrorna höll en historisk nolla mot serietvåan från norrort.                                      
- Det bästa med att vara med i Cobras är gemenskapen och glädjen, vi har så roligt ihop! sa den hårt arbetande backen Karolina Bojstedt efter matchen.
 

 

Det defensiva spelet var ett synnerligen väloljat maskineri, och stod pall för varenda motståndaranfall de första 22 minuterna.
Ett par minuter in i andra perioden fick Cobras powerplay och det föddes drömmar om snygga klappklappmål och publikjubel. Men det går ju inte alltid som man tänkt, och istället fick Farsta plocka ut pucken ur egen bur två gånger.

Den nykläckta cobran Emelie Jansson stod för en imponerande debutinsats och var nära att bli målskytt redan i första bytet. Med ett par explosiva skär ryckte hon till sig ett friläge och farten var så hög att sargen fick agera krockkudde.   

Vid lagets vältajmade anfall och snygga räddningar visste jublet från båset inga gränser. Just den sprakande energin bland spelarna bekräftas också av Sveriges mest hängivne materialare - och alla cobrors favorit - Jörgen Lundqvist: 
- Det som är så häftigt med det här gänget är entusiasmen! Så fort det är match möts man av runt 20 glada lagmedlemmar som peppar varandra så fint och det smittar verkligen av sig. 

Mot slutet av matchen petade motståndarna in några mål till och resultatet blev 0-6. Nu laddar Cobras inför årets sista seriematch mot Lidingö Lady Vikings HC kommande söndag


<< Tillbaka

 
 
Partners