SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Alag

Välkommen till Foc Farsta Alag div.3 2021/2022
Lagbild 2021/2022
2021/2022: X-X-X / X GF / X GA / +0 / 0p. 

Foc Farsta deltar i HockeyTrean Östra B 2021/2022. Spelschema och lag finns publicerad på http://stats.swehockey.se

 
Bli supporter och gå med i vår grupp: 
 
Matchen mot Solna inställd!
2021-12-16 10:09

Morgondagens match, fredag den 17/12, mot Solna har med kort varsel ställts in på grund av att Solna har meddelat att många spelare i laget har insjuknat. Eftersom man inte kan utesluta att det är Covid-19 har tävlingsansvariga i förbundet meddelat att matchen flyttas fram och skall spelas i januari eller senast den 22 februari 2022 då Fortsättningsserien skall vara färdigspelad.

Referat: Ormsta HC - FOC Farsta IF
Tredje raka segern
2021-12-11 15:00
En stolt Alexander Söderman- Persson, även kallad SP, utsedd till "Matchens lirare" efter att ha gjort 2 mål och en assist i gårdagskvällens bortamatch mot Ormsta HC.

Tredje raka segern i Div. 3 Fortsättningsserien noterades i går kväll då vi besegrade Ormsta HC på bortaplan med, de i sammanhanget stora siffrorna, 9-3. Förutom de första 10 minuterna i den första perioden dominerade vi matchen spelmässigt helt igenom. Flera av våra mål föregicks dessutom av spel med mycket hög klass och de efterföljande målen var som tagna ur instruktionsboken. Glädjande är också att det nu börjar lossa i målskyttet för fler spelare än de sedvanliga målskyttarna i vår första kedja. En av dem som i gårdagens match visade att han kan göra mål var J-20 spelaren Alexander "SP" Söderman-Persson som gjorde 2 mål vilket säkert bidrog till att han blev utsedd till "Matchens Lirare"

Referat: FOC Farsta IF - Norrtälje IK
Andra segern i rad i fortsättningsserien
2021-12-04 11:43
Vår målvakt Linus Storckovius tacktalar efter att ha blivit utsedd till "Matchens lirare" i gårdagens segermatch mot Norrtälje

Fortsättningsserien i Div 3 Östra har börjat bra för FoC Farsta. Efter inledningsvinsten i tisdags mot Österåker tog vi i går kväll ytterligare en seger när vi besegrade Norrtälje med 5-2 på hemmaisen i Farsta Ishall. Detta innebär att vi nu är obesegrade och ligger tvåa i tabellen på samma poäng som ettan Östervåla. Segern grundlades i första hand genom vår första femmas effektivitet framför motståndarmålet samt att vår målvakt Linus Storckovius storspelade och gjorde ett antal spekulativa räddningar då Norrtälje forwards fått frilägen med honom. Linus räddningsprocent var imponerade 94,59%!

Referat: IFK Österåker Vikings HC - FOC Farsta IF
Första segern i Div.3 fortsättningsserien
2021-12-01 17:17
Niklas och Rasmus Frödén hjälper William Lindh och Simon Fast i försvarsspelet mot Österåker

På tisdagkväll återupptogs seriespelet i div. 3  som för vår del började med match på bortaplan mot Österåker i fortsättningsserien. Ett Österåker som vi förlorade mot i Grundserien med 3-4. Inför matchen såg det också denna gång mycket dystert ut då vi hade många som inte kunde vara med på grund av skador, sjukdomar och skolarbeten. Men de spelare  som kom till matchen gjorde, tillsammans med fem spelare från vårt J20 lag, en otroligt fin kämpainsats. En insats som det nästan rök om! Vår första femma var verkligen på spelhumör och gjorde sex av våra mål vilket bidrog stort till att vi kunde vinna matchen med 7-5.

Referat:
Inställd match
2021-11-18 19:47

Seriematchen hemma i Farsta ishall mot KTH, som skulle ha spelats kl. 19:30 i kväll den 19/11, är inställd på grund av de många sjukdomsfallen i FoC Farstas lag. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Partners