Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stolthet - Kamratskap - Engagemang - Respekt

Tung förlust för B-laget
2019-11-13 09:34
På väg till Järfälla Ishall för bortamatch mot Bele så nås laget av oroande info att Zambonin i ishallen har gått sönder och att hemmalaget bett domarna avvakta på distans för att eventuellt skjuta matchen till annat datum. Redaktionen vill försöka vara objektiva i sina rapporter, men upplevelsen att flytta till Norra serien har inte varit överdrivet positiv och verkar allmänt rätt hafsigt skött.

Laget: Mackan i mål
1:a - Asplund, Filip - Zebbe, Kortzon, Pontus
2:a - Stora Peter, Börjesson - Gurra, Tim, Henke
3:e - Nypan, Skägget - Pelle, Blomman, Dickson

Matchen startar på gammal is efter ett ungdomspass och genomförs i ett behagligt tempo för alla inblandade, inklusive domarna. Tyvärr så släpper Farsta in ett mål direkt i första bytet, men växer in i matchen. Gurra kan snärta in 1-1 och Zebbe dyker upp som gubben i lådan på bortre stolpen och stöter in 1-2. Nu är det Farstas match och det finns fler bra lägen att utöka ledningen. Farsta slarvar med pucken vid offensiva blå och Bele kan kvittera innan vi tar paus med ställningen 2-2.

Som fågeln Fenix så reser sig Zambonin från askan och drar av isen innan andra perioden startar och Farsta radar upp 100%-iga chanser. Dock så är det hemmalaget som gör målen och går upp i ledning 4-2. Asplund kan trycka in en reducering efter Coach Florre tagit ut Mackan för att spela 6 mot 5. Vid en tilltrasslad situation vid Beles mål så tror Farsta att Pontus kvitterat, men han blir istället utvisad tillsammans med en hemmaspelare som får 2+2 och power play för Farsta. Dessvärre så sjabblas det med pucken i överläge med 2 spelare och Bele kan skicka in 5-3 i tom kasse.

Redaktionen hoppas och ber om att spelarna i Farsta äter ett par stora portionerna ödmjukhet under veckan för att komma redo till nästa match på fredag borta mot Täby.

/Redaktionen

 
Våra samarbetspartners