SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
Team 08

Ny tränarduo för Team 08
2020-05-24 13:48
Tom och Felix är båda gamla Farsta-spelare som nu gör comeback som tränare
Vi välkomna Tom Eriksson och Felix Lindholm till FOC Farsta Team 08! Spännande med ny tränarstab tycker vi och tackar samtidigt JImmy, Micke och Niklas för den minst sagt gedigna insats de har stått för. Nu går vi in i en ny utvecklande fas med bara tränare som inte är föräldrar till någon spelare i laget. 
Tom är 23 år och spelade i FOC Farstas A-lag så sent som förra säsongen. Snart tvåbarnspappa som ser framemot att träna vårt glada gäng!

Felix är 26 år och har spelat i FOC Farsta som junior och har även spelat för Älta, Nacka och Hammarby. Efter genomförd lägenhetsrenovering kommer Felix att gå all in på att träna FOC Farstas 08:or.

Laget riktar också ett stort tack till Jimmy, Micke och Niklas. Jimmy kom till vår trupp för två år sedan och har bidragit till stor utveckling av våra spelare. Micke och Niklas har tränat spelarna sedan hockeyskolan och har lagt ner tid och energi på laget i många år - tack alla tre!

Nyhetsarkiv
 
Partners