SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
J20

Segeltorps IF
5 - 3
FOC Farsta IF
Segeltorps IF5 - 3FOC Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 oktober, 16:30
Plats:Segeltorpshallen
Serie:J20 Division 1 Östra B
Samling:15:15, Tilldelat omklädningsrum i Segeltorpshallen
Aktivitetsinfo: Svara så fort som möjligt dock senast i morgon kl. 15:00! Därefter kallar vi in ersättare
Jämn match för J-20 mot Segeltorp
2020-10-19 12:17
Lördagskvällens bortamatch mot Segeltorp blev en riktig nagelbitare och avgjordes först när det var 7 sekunder kvar då Segeltorp, med en man mindre på banan, gjorde 5-3 i tom bur. Periodsiffrorna blev (med våra siffror först) 2-1,1-1 och 0-3.
Efter en trevande inledning av matchen tog hemmalaget ledningen efter 8:03 genom Viggo Wihlsson. Efter detta ledningsmål höjdes tempot och matchen blev intensivare och efter att båda lagen haft varsin resultatlös utvisning fick Segeltorp ytterligare en utvisning.  Med en man mer på banan skapade vi flera rejäla målchanser innan Axel Hällgren tog tillvara på sin chans och kvitterade till 1 -1 efter 15:56. Assisten kom från Maxim Grönberg och Lucas Wilhelmsson. Därefter gick det bara drygt 1½ minut innan Segeltorp ånyo drog på sig en utvisning, denna gång för boarding.  Redan 28 sekunder in på PP spelet kunde Axel Hällgren, i röran framför Segeltorps mål, göra sitt för dagen andra mål genom att trycka in 2-1 och ge oss pausledningen med assistans återigen av Lucas och Maxim .

I andra period jagade Segeltorp för en kvittering vilket de också fick ,då de på en kontring kunde göra 2-2. Strax efter att Segeltorp hade kvitterat drog de återigen på sig en utvisning, genom Boarding, som vi utnyttjade på allra bästa sätt då Lucas Wilhelmsson, stående ensam mitt i "slottet", gav oss ledningen genom "smälla" in 3 - 2. En ledning som vi tog med oss in till periodvilan.

Den tredje perioden  började med att Segeltorp fick en man utvisad efter 1:49. En utvisning som vi dessvärre inte kunde utnyttja trots flera målchanser. Mitt i perioden eller närmare bestämt 49:44 kvitterade Segeltorp till 3-3 genom deras Johan Allstrin som med ett rappt skott lyckades överlista vår målvakt Emil Sundström som rätt igenom gjorde en mycket bra match. Dessvärre kunde sedan Segeltorp, när det var 7 minuter kvar, också göra 4 - 3. Målet kom till mitt i ett för oss mindre lyckat byte. Efter deras ledningsmål hade vi flera rejäla chanser att kvittera och pressade också på hårt för en kvittering och den stora chansen fick vi då Segeltrop drog på sig ytterligare en utvisning i matchens slutskede. Denna gång för crosschecking, då det återstod 1:07 av matchen. Vi tog ut målvakten men fick dessvärre inte till någon press i anfallszon och istället kunde Segeltorp sno åt sig pucken och sätta den i den tomma "kassen" och fastställa slutresultatet till 5-3 för Segeltorp-.

Även om vi  inte kan känna oss nöjda med en "hedersam förlust", som i stället kunde ha varit en klar seger om vi hade haft marginalerna med oss i de frilägen som vi hade ett antal gånger under matchen, så kan vi glädja oss över den kämpaglöd som grabbarna visade under hela matchen. Det är bara att ta nya tag i nästa match som är Linden från Eskilstuna på bortaplan i kväll måndag den 19.10.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Partners