SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
J20

FOC Farsta IF
2 - 7
IFK Tumba IK
FOC Farsta IF2 - 7IFK Tumba IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 14 oktober, 20:00
Plats:Farsta Ishall
Serie:J20 Division 1 Östra B
Samling:18:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Svara senast måndag kl. 13:00 (helst omgående) därefter börjar åvi kalla in ersättare för de som inte anmält att de kommer.
Vi måste bli bättre på att svara på kallelserna så vi inte hamnar i samma läge som idag och tidigare i Tumba. Det blir näst intill omöjligt att få ett fullt lag då vi bara får några timmar på det var oss att fixa ersättare
Tumba för svåra för J-20
2020-10-16 11:27
Vårt J-20 lag har fått en tuff öppning i årets serie genom att i de tre första omgångarna möta de tre lag som tippas skall göra upp om de tre första platserna serien. I onsdagens match på hemmaisen i Farsta Ishall stod det på förhand topptippade IFK Tumba för motståndet. Våra grabbar gjorde en bra match som siffermässigt blev relativt jämn. Tumba stod slutligen som segrare med 7-  2 efter periodsiffrorna 2-0, 3-1 samt 2-1.
Under matchens inledande minuter skapade båda lagen många chanser dock utan resultat. Dessvärre drog vi på oss en utvisning redan efter 6:32 vilken Tumbas, lån från deras A-lag, Marcus Ohlsson-Örnelius utnyttjade och gjorde 1-0 till gästerna. Tumba utökade sin ledning till 2-0 efter 10:15 genom Tamas Fajcsak

Den andra perioden blev inte mer än 17 sekunder gammal förrän Linus Erixon utökade Tumbas ledning till 3-0. Men redan en minut senare reducerad, vårt lån från J-18, VIktor Nordlund till 1-3 med assist från Louis Rutström samt Maxim Grönberg. Tumbas Tor Modin, också han A-lagsspelare i Tumba, utökade sedan ledning till 5 - 1 och strax innan perioden var slut kunde också gästerna göra 5 -1 genom Tamas Fajcsak, som därmed gjorde sitt andra mål för dagen.

Den tredje perioden var bara 34 sekunder gammal då vi fick oss tilldömd en straff efter att Viktor Nordlund blivit fälld vid friläge. Dessvärre räddade Tumbas målvakt den efterföljande straffen. Strax därefter blev Pontus Almqvist utvisad för tripping. En utvisning som vi klarade av på ett föredömligt sätt och när utvisningen var avklarad och vi blev en full "femma" på isen igen klev Pontus fram och passade till Maxim Grönberg som kunde reducera till 2 - 5. Efter det målet blev det återigen spänning i matchen och vi hade många möjligheter till ytterligare reducering efter att vi gjort vissa förändringar i kedjorna. Men dessvärre gjorde Marcus Ohlsson-Örnelius sitt andra mål för dagen och utökade Tumbas ledning till 6-2. Dessvärre blev det, när det var c:a 3½ minut kvar av matchen, ett längre spelavbrott efter en utvisnings situation som det tog tid för domarna att reda ut. I matchen slutminut fastställde Tamas Fajcsak slutresultat till 7-2 genom att göra sitt tredje mål för dagen.

Nu väntar två bortamatcher i rad för J-20 laget. Nu på lördag är det match mot Segeltorp i Segeltorpshallen och på måndag mot Linden i Smehallen som ligger i Eskilstuna.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Partners