SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
J20

FOC Farsta IF
3 - 5
Haninge Anchors HC
FOC Farsta IF3 - 5Haninge Anchors HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 oktober, 18:30
Plats:Farsta Ishall
Serie:J20 Division 1 Östra B
Samling:17:15, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Svara omgående dock senast kl. 12:00 på fredag!  Vi måste ha tid för att kalla ev ersättare. Vet du redan nu att du kan eller inte kan spela så svara Då omgående detta
Seriepremiären för J-20 avklarad
2020-10-05 16:15
I lördags kväll, den 3/10, hade vårt J-20 lag seriepremiär hemma i Farsta Ishall mot Haninge Anchors HC. När matchen var slut stod Haninge som segrare med 5-3 efter periodsiffrorna 0-4, 1 - 0, 2 - 1. Värt att notera är att vi vann två av tre perioder och våra killar visade, framförallt i andra och tredje perioden, en otroligt fin kämpaglöd. Vi hade också två killar som debuterade för FoC i seriesammanhang och det var Pontus Almqvist som kommer från Haninge samt Maxim Grönberg som tidigare spelade i Värmdö.

I första perioden tog Haninge ledningen med 1 - 0, genom Rasmus Turunen, efter  5:48. Olyckligtvis åkte vi också på några utvisningar som Haninge utnyttjade och utökade sin ledning till både 2 - 0 , genom Rasmus Ekholm, och 3 - 0, genom Rasmus Turunen, under dessa utvisningar. Innan periodvilan hann också Ludvig Harringe med att göra mål och fastställa periodsiffrorna till 0 - 4.

Den andra perioden inleddes med att Haninge fick en man utvisad och sekunderna efter att Haninge  blivit fulltaliga sköt vår Lucas Wilhelmsson ett "kanonskott" rakt upp i det högra krysset, efter pass från Pontus Almqvist, och reducerade därmed till 1 - 4. Vis av läxan i den första perioden lyckades vi med att i denna period hålla Haninge spelarna borta från "slottet" så att de blev tvungna att skjuta från distans och  trots att vi råkade ut för två utvisningar, varav den ena var en "fem-minutare", lyckades vår målvakt Emil Sundström hålla tätt så att vi kunde vinna perioden  med 1 - 0.

I den tredje perioden utökade Haninge sin ledning efter 3:56 till  5 -1 genom Erik Sundvall. Efter 5:21 fick Haninge återigen en utvisning och redan efter 30 sekunder kunde vi utnyttja det numerära övertaget och  Lucas Wilhelmsson gjorde sitt andra mål för kvällen och reducerade till 2 - 5. Passningen stod återigen Pontus Almqvist för. Efter denna reducering skapade vi många vassa målchanser och efter 14:37 fick vi utdelning och Pontus Almqvist gjorde sin tredje poäng för dagen och reducerade till 3 - 5 på passning från Daniel Kårström och andra pass Lucas Wilhelmsson. Denna reducering fick Haninge att byta målvakt. Men trots ytterligare möjligheter så fick vi in några flera puckar i mål.

Glädjande är att vi vann två av perioderna och hela laget med Emil i spetsen gjorde en fantastiskt fin insats och grabbarna visade även att det finns stor kämpa-anda i dem. Ett orosmoln finns och det är att det dessvärre är ganska många som står på sjuk- och skadelistan vilket innebär att de grabbar som spelar  matcherna får slita oerhört hårt. Nu är det några dagars uppehåll till nästa match som är på lördag den 10/10 mot Nynäshamn borta.<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Partners