SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977
J20

Nynäshamns IF
10 - 3
Foc Farsta IF
Nynäshamns IF10 - 3Foc Farsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 september, 15:00
Plats:Folkets Hall
Första träningsmatchen avklarad för J-20
2020-09-16 12:23
Efter endast fyra träningar på is gjorde J-20 laget i söndags säsongspremiär mot Nynäshamn på bortaplan.
Det blev förlust med 3-10. Ett Nynäshamn som för dagen var förstärkt med fyra A-lags spelare vilka också stod för hälften av deras mål.  Periodsiffrorna slutade med siffrorna 0 - 3, 2 - 5 samt 1 - 5.  
Eftersom det var första matchen för säsongen samt med tanke på att motståndarna hade förstärkt sitt lag så får vi ändå vara nöjda eftersom vi skapade massor av chanser och var med i matchen ända fram till sjätte minuten i sista perioden då det stod 3-5. Dessvärre tog orken av naturliga skäl slut för grabbarna och efter 6:53 in i den sista perioden gjorde Nynäshamn 6 - 3 varefter luften gick ur grabbarna och Nynäshamn kunde utöka sin ledning och dra i från genom att under de sista tre minuterna göra tre mål.
Våra mål gjordes i tur och ordning av den för dagen debuterande  Pontus Almqvist (tidigare Haninge), Philip Holmqvist och Viggo Eriksson
Skottstatistiken slutade 10 - 25, 13 - 11 samt 7 - 19 med våra siffror nämnda först.

Möjligheter till revansch finns i kväll, onsdag den 16/9, å det är returmatch mot Nynäshamn hemma i Farsta Ishall.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Partners