Samling:17:15, Tilldelat omklädningsrum i Stortorpshallen
Aktivitetsinfo: Svara snarast möjligt om du kommer till matchen eller inte
Referat: Trångsunds IF - FOC Farsta IF J-18
Förlust för J-18 laget mot Haninge Anchors
2019-09-23 12:13
I lördags spelades FOC Farsta J-18 ytterligare en träningsmatch och denna gång mot Haninge Anchors i Torvalla ishall. Matchen slutade med en seger för Anchors med 7 - 0.. Siffror som inte återspeglade hela matchbilden då större delen av matchen var relativ jämn även om Haninge genomgående var det något bättre laget.
Laget har haft en tung träningsperiod och dessutom haft många skador samt sjukdomar i truppen vilket också har återspeglats både på träningar och i matcher. Men dessbättre tyder allt på att de flesta av våra skadade spelare återkommer i full träning i den kommande veckan och att de som har varit sjuka har tillfrisknat.

Matchen mot Haninge visade upp två ansikten och fram till 10 minuter in i andra perioden, då ställningen var 0 - 1, spelade laget relativt jämt med Haninge. I första perioden hade vi dessutom två stycken stolpskott vid ställningen 0 - 0. Dessvärre kunde dock Haninge ta ledningen efter 14,17 in i den första perioden och därmed gå till periodvila med 1 - 0 i ledning.

I andra perioden fortsatte matchen att bölja fram och tillbaka och målchanser skapades av båda lagen. Men när halva tiden av den andra perioden hade gått hände något med vårt lag och våra grabbar blev helt stillastående varefter Haninge kunde göra fyra snabba mål inom loppet av sex minuter och gå till en 5 - 0 ledning innan periodvilan kom.

Redan efter 1,23 in i den tredje och sista perioden utökade Haninge sin ledning till 6 - 0. Men återigen jämnades spelet ut och laget hade ett flertal möjligheter att reducera i målprotokollet. Men i stället fastställde Haninge slutresultatet till 7- 0 i matchens sista sekunder efter en tilltrasslad situation framför vårt mål. Periodsiffrorna blev 1-0, 4-0 samt 2-0. Skottstatistiken vann Haninge med totalt 48-34 efter 15-12,18-8 och 15-14.