SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Foc Farsta IF
Utbildat ishockeyspelare sedan 1977

FOC Farsta IF J-18 - Trångsunds IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 september, 19:00
Plats:Farsta Ishall
J18
Referat: FOC Farsta IF J-18 - Trångsunds IF
Jämn J-18 match mot Trångsund
2019-09-09 08:41, J18
FOC Farstas J-18 lag spelade i går kväll en jämn och målrik match mot Trångsund på hemmaisen i Farsta ishall. Matchen var den fjärde träningsmatchen för säsongen och slutade med seger för gästerna med 7-6. Gästerna vann också skottstatistiken med 33-28.
Matchen började illa för oss genom att Trångsund drog i från till en ledning med hela 5-1 innan våra grabbar "vaknade". Redan efter 2:52 i den första perioden hade Trångsund gjort två mål innan Jimmy Rydberg reducerade efter 5:08 till 1-2. Gästerna utökade sedan ledningen till 3-1 innan perioden var slut. Den andra perioden började på samma sätt som den första och Trångsund utökade dessvärre sin ledning till 5-1. Men med två snabba mål genom David Sävje och Jimmy Rydberg, som gjorde sitt andra mål för dagen, var vi med i matchen igen och försprånget för "Trånkan" hade minskat till 3-5 inför den tredje perioden. Efter sex minuter in i den tredje perioden blev det riktig nerv i matchen då  Isac Lundberg reducerade till 4-5. Glädjen blev dock kortvarig, för efter bara några minuter utökade gästerna återigen sin ledning denna gång till 6-4. Men bara en minut senare presenterade sig Max Kindbom, en av de fyra inlånade spelarna från 04-laget, genom att reducera till 5-6. Men med bara tre minuter kvar lyckades gästerna ytterligare en gång göra mål och utökade därmed sin ledning återigen till två mål. Men endast 6 sekunder därefter replikerade vår David Sävje och reducerade till 6-7. Något fler mål i matchen blev det inte trots att vi tryckte på för att kvittera genom att i slutskedet av matchen ta ut målvakten. Revanschmatch mot Trångsund blir den 22/9 kl. 18:30 i Stortorpshallen.

<< Tillbaka

 
 
Partners